8 ks cibulí střední velikostí
| 50 g másla
| 160 g sojového granulátu
| 60 g smetany
| 200 g Lučiny
| sůl
| pepř
| mletá sladká paprika
| 2 lžíce kaviáru
| 8 listů hlávkového salátu
Postup přípravy receptu Plněná cibule:
Cibuli očistíme a seřízneme po obou stranách. Vložíme do vroucí vody a necháme ji rozpadnout na prstence. Cibuli necháme okapat a jednotlivé prstence pak plníme nádivkou z nabobtnaného granulátu, smetany, Lučiny a másla. Dochutíme mletou sladkou paprikou, pepřem a solí. Plněná cibule se podává vychlazená, ozdobená kaviárem na listu hlávkového salátu.
Fotky receptu Plněná cibule:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!