Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná kančí kýta

fotka Plněná kančí kýta
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Plněná kančí kýta:

400 g kančí kýty bez kosti  | 1 středně velká cibule  | špetka soli  | 1 lžíce oleje  | 1 lžíce másla  | 4-5 lžic červeného vína  | Náplň:  | 100-150 g mletého vepřového masa  | 1 vejce  | 2 lžíce smetany  | 1 lžička koření divočina  | 50 g anglické slaniny  | 1-2 sterilované okurky  | 1 lžíce sušených hub

Postup přípravy receptu Plněná kančí kýta:

Mleté vepřové maso důkladně promícháme s vejcem, smetanou, solí, kořením divočina, na kostky nakrájenou slaninou, okurkami a nasekanými houbami, které předem namočíme. V kančí kýtě prořízneme kapsu. Naplníme ji a dobře uzavřeme párátky. Maso vložíme do pekáčku spolu se čtvrtkami cibule, osolíme, přidáme olej a máslo a krátce zapečeme. Po zapečení podlijeme vínem a za občasného přelévání vypečenou šťávou a podléváním zvolna upečeme doměkka.


Fotky receptu Plněná kančí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná kančí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !