Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněná kapusta po francouzsku:
1 kapusta
| 150 g cibule
| 50 g špeku
| 300 g hovězího masa
| 300 g bůčku
| 50 g hladké mouky
| 1 vejce
| 1 houska
| podle potřeby strouhanka
| podle potřeby olej
| podle chuti sůl
| podle chuti pepř
Postup přípravy receptu Plněná kapusta po francouzsku:
Kapustu rozebereme na listy a odstraníme střed a hrubá žebra. Listy povaříme ve slané vařící vodě. Jemně rozemleté maso, namočenou a vymačkanou housku, osmaženou cibuli, vejce, sůl a pepř pečlivě rozmícháme. Náplň rozdělíme do listů kapusty, stočíme je (můžeme upevnit nití) a vložíme do vymazaného pekáče. Za občasného podlévání (pokud možno vývarem) upečeme v troubě. Před podáváním můžeme zjemnit smetanou.
Fotky receptu Plněná kapusta po francouzsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!