Postup přípravy receptu Plněná sekaná podávaná teplá i studená:
Rohlíky nalámeme do mísy s noži, přidáme mléko, vejce, česnek, koření, sůl, rozmixujeme na kaši, přidáme maso a chvíli pomixujeme, až se vše spojí (čím je směs jemnější, tím je kvalitnější). Vál posypeme strouhankou, směs vyklopíme a rozválíme na placku. Potřeme hořčicí, posypeme pórkem nakrájeným na jemné kolečka, poklademe slaninou, pak sýrem a nakonec klademe šunku. Stočíme do válečku z kterého vytlačíme vzduch, přendáme na plech s malým množstvím oleje povrch potřeme opět hořčicí a uhladíme rukama namočenými ve studené vodě. Pečeme jako normální sekanou, můžeme ji podávat jako teplé jídlo k různě upraveným bramborám, nebo necháme vychladnout a podáváme studenou na chlebu, toustech apod.
Fotky receptu Plněná sekaná podávaná teplá i studená:
Fotky vložil: raddre,katyakaty,VendaD,MichelePrg,BADAČA,beruschka6,pikaču