Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.06. 2025
Dnes má svátek Zdeňka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná vepřová krkovička

fotka Plněná vepřová krkovička
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněná vepřová krkovička :

1 kg vepřové krkovičky  | 1 palička česneku  | 300 g mletého hovězího masa  | 1 dl bílého vína  | 100 g cibule  | 200 g paprikové klobásy  | špetka soli, pepře a kmínu

Postup přípravy receptu Plněná vepřová krkovička :

Krkovičku vykostíme a rozřízneme na velký plát, který naklepeme, osolíme, posypeme jemně krájenou cibulí a potřeme směsí. Mleté maso vymícháme s vínem, špetkou soli, kmínem, lehce podrceným pepřem a česnekem. Středem položíme klobásu, přihrneme směs a upevníme masem. Můžeme omotat pevnou nití nebo upevnit do pečícího papíru. Pevně stočíme a na pekáči ve středně vyhřáté troubě pečeme zvolna do zlatova asi 1 hodinu. Zatočené necháme vychladit a krájíme před podáváním na plátky.


Fotky receptu Plněná vepřová krkovička :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná vepřová krkovička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !