Vložil: | MartinaT |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 90 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněná vepřová panenka:
800 g panenské svíčkové
| 200 g eidamu
| 200 g Hermelínu
| 50 g ang. slaniny
| 50 g pražených mandlí
| 50 g moučného másla(=3 ks másla a 2 díly mouky)
| 100 ml červeného vína
| steakový pepř
| vegeta
| česnek
| sójová omáčka
| 1 lžíce strouhaného křenu
Postup přípravy receptu Plněná vepřová panenka:
Vepřovou panenku po délce propícháme tak, abychom do otvorů mohli zasunout špíčky eidamu a hermelínu zabalených do plátků slaniny. Otvory uzavřeme špejlí. Po obvodu napícháme do panenky pražené mandle a pak osolíme, poprášíme steakovým pepřem, vegetou, majoránkou a potřeme utřeným česnekem. Maso naložíme do oleje a necháme 1 hod. naležet. Opékáme z každé strany asi 7 minut. Do výpeku přidáme moučné máslo, sójovou omáčku, červené víno a křen. Necháme chvíli povařit.
Fotky receptu Plněná vepřová panenka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!