Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.11. 2025
Dnes má svátek Albert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněná vepřová roláda

fotka Plněná vepřová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Plněná vepřová roláda :

800 g bůčku bez kostí a kůže  |  sůl  |  pepř  | 2 ks jablka  | cca12 ks vypeckovaných švestek,  | 1/4 l masového vývaru  |  olej  | 150 g smetanového jogurtu  | 2 lžičky solamylu

Postup přípravy receptu Plněná vepřová roláda :

Plát masa potřeme solí a pepřem. Jablka oloupeme a rozkrájíme nadrobno. Švestky nakrájíme na nudličky. Ovoce položíme na maso a srolujeme, pevně omotáme nití a zavážeme. Olej na pekáči silně zahřejeme, malou roládu osmahneme a necháme s trochou vývaru dusit do měkka. Přilijeme postupně zbývající vývar, posledních 30 minut pečení podléváme častěji šťávou. Nakonec pečeme 10 minut v odkryté nádobě. Plněnou vepřovou roládu položíme na podnos a přikryjeme. Jogurt a solamyl zamícháme do šťávy a necháme vzkypět, pak omáčku dochutíme.



Fotky receptu Plněná vepřová roláda :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněná vepřová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !