Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Plněné drůbeží měšce:
4 kuřecí prsíčka (600 g)
| 120 g žampionů
| 120 g eidamu
| 120 g mražených zelených fazolek
| 1 lžička soli
| 1 salátová okurka
| 1 barevná paprika
| 2 mrkve
| špetka mletého chilli
| olej na vymazání alobalu
Postup přípravy receptu Plněné drůbeží měšce:
Kuřecí prsa omyjeme, osušíme, rozkrojíme na větší pláty a přes mikrotenovou fólii lehce, ale důkladně naklepeme. Sýr eidam nastrouháme najemno a v míse smícháme s nakrájenými žampiony, chilli kořením, fazolkami a jednou na špalíčky nakrájenou mrkví. Kuřecí pláty osolíme a do jejich středu rozdělíme připravenou náplň. Potom pláty zabalíme do tvaru měšce a stejně jako měšce je nahoře svážeme potravinářským provázkem. Čtyři větší čtverce alobalu potřeme olejem. Do každého zabalíme jeden měšec a všechny je uložíme na připravený pekáč nebo na plech. Pečeme v předehřáté troubě při 190 stupních Celsia přibližně 30 minut. Měšce upečené doměkka necháme asi 3 minuty odpočinout. Potom je vybalíme z alobalu a rozkrojíme. Podáváme obložené okurkou, paprikou a karotkou.
Fotky receptu Plněné drůbeží měšce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!