Postup přípravy receptu Plněné grilované karbanátky:
Mleté maso dobře promícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, strouhankou, mlékem, solí, pepřem a petrželkou. Směs rozdělíme na 6 dílů a z každého vytvoříme navlhčenýma rukama kouli. Strouhaný sýr smícháme v misce s hořčicí, do každé masové koule uděláme hluboký otvor a vtlačíme do něj 1/6 sýrové náplně. Otvory uzavřeme a z každé naplněné koule uděláme karbanátek. Grilovací rošt mírně potřeme olejem, aby se mleté maso nepřipalovalo. Naplněné karbanátky vložíme na rošt a grilujeme po každé straně asi 5 minut. Karbanátky by měly být opečené na povrchu dohněda, ale uvnitř pouze tak, aby se sýrová náplně stačila roztavit. Podáváme horké.