Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 08.11. 2024
Dnes má svátek Bohumír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné válečky

fotka Plněné válečky
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněné válečky:

300 g mletého vepřového masa  | 100 g párků  | 2 ks cibule  | 1 lžíce strouhanky  | 1 lžíce hrubé mouky  | 1 ks vejce  |  mletý pepř  |  sůl  | 30 g slaniny  |  hladká mouka  | 2 lžíce sádla  |  vývar z masoxu

Postup přípravy receptu Plněné válečky:

Vepřové mleté maso promícháme s kouskem drobně nakrájené cibule, přidáme strouhanku, hrubou mouku, pepř, sůl, vejce a dobře promícháme. Z hmoty utvoříme obdélníčky, poklademe je plátky párků, slaniny a cibule, stočíme je v závitky tak, aby náplň trocbu vyčnívala a mírně je zmáčkneme. Obalíme je v hladké mouce, opečeme po všech stranách na sádle, podlijeme vývarem a upečeme v troubě. Plněné válečky podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým slátem.


Fotky receptu Plněné válečky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněné válečky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !