Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněné žampiony smažené v těstíčku

fotka Plněné žampiony smažené v těstíčku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 542

Použité suroviny receptu Plněné žampiony smažené v těstíčku:

12 ks velkých žampionů  | 1 ks cibule  | 100 g anglické slaniny  | 1 ks vejce  |  máslo  |  drcený kmín  |  sůl  |  pepř  |  olej  |  čerstvá pažitka  | 150 ml mléka  | 1 ks vejce  | 1-2 PL polohrubé mouky  |  sůl

Postup přípravy receptu Plněné žampiony smažené v těstíčku:

Žampiony oloupeme, nožičky odřízneme a vnitřek vydlabeme lžičkou. Na másle zpěníme cibulku, přidáme nakrájenou anglickou
slaninu a pokrájené nožičky s vydlabaných kousky hub. Osolíme,
opepříme a dusíme asi 3 min. Ke konci přidáme rozšlehaná vejce a
nasekanou pažítku. Touto směsí plníme hlavičky žampionů a pak je obalíme v těstíčku, které připravíme z mléka, vejce, mouky a
soli. Obalené žampiony smažíme ze všech strán na oleji dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší a tatarskou omáčkou.


Fotky receptu Plněné žampiony smažené v těstíčku:

Plněné žampiony smažené v těstíčku
Plněné žampiony smažené v těstíčku
Plněné žampiony smažené v těstíčku
Plněné žampiony smažené v těstíčku
Plněné žampiony smažené v těstíčku
Plněné žampiony smažené v těstíčku
Fotky vložil: Hollyk,IB60,hanina51 
Hodnocení receptu Plněné žampiony smažené v těstíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Komentáře receptu Plněné žampiony smažené v těstíčku
Obrázek uživatelky
profil
Piplačka, ale stojí za to. Dobrůtka.Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Můj dotaz zní - proč je oloupeme??? Proč przníme krásnou, čistou houbu? I mykolog kroutí hlavou !
Obrázek uživatelky
profil
Plněné houby milujeme - děda nám dělá růžovky, bedly, takže tohle určitě vyzkouším. Ještě k tomu dobrou tatarku (Hellmanns je stejně nejlepšíSmajlík a nedělní obídek je tu. díky za tip.Smajlík
Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Oblíbené recepty v kategorii
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles