Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný losos

fotka Plněný losos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněný losos:

4 vysoké špalíčky lososa ze střední části ryby s kůží  | 200 g šunky, nakrájené na kostičky  | 8 plátků plátků sýru  | lžíci plnotuč. hořčice  | lžíci francouzské hořčice  | 2 žloutky  | svazeček drobně nasek. pažitky  | 2 rajčata  | na vymazání formy máslo  | 1-2 lžíce másla  | 4 plátky citronu  |  sůl a pepř  |  na špenát:  | 600g špenátových listů  | 200ml zakys. smetany  | 1/2 lžičky soli  | 2 lžičky pepře  | trochu mušk. oříšku

Postup přípravy receptu Plněný losos:

1. Lososa nakrájejte přes vlákno na tří- až čtyřcentimetrové špalíčky. Každý podélně nakrojte tak, aby vznikly jakési kapsy.

2. Kostičky šunky nebo uzeného masa smíchejte v misce se žloutky, oběma druhy hořčice a pažitkou. Plátky sýra přikrojte tak, aby odpovídaly délce lososových špalíčků.

3. Troubu předehřejte na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C.
Pekáček nebo zapékací formu vymastěte máslem. Do každé lososové ,kapsy‘ vložte dva plátky sýra, ke každé straně jeden. Špalíčky naskládejte do pekáčku a mezi plátky sýra dejte lžící šunkovou směs. ,Kapsy‘ osolte a opepřete.

4. Zapékejte ve střední části trouby deset až dvanáct minut. Osm až šest minut před koncem pečení vložte k rybě přepůlená rajčata.

5. Ze špenátu mezitím vymač­kejte vodu a nahrubo ho nasekejte. Smetanu nalijte do většího kastrůlku a uveďte do varu. Do horké smetany rozdrobte bujonovou kostku a vsypte špenát. Povařte pět minut, osolte, opepřete a strouhněte do směsi trochu muškátového oříšku.

6. Rybu podávejte s plátky citronu, dochucenou solí a pepřem a pokladenou kousky másla. Na každý talíř položte také kopeček špenátu. Nejlepší příloha: vařené brambory.


Fotky receptu Plněný losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků