Použité suroviny receptu Plněný marinovaný roštěnec:
800 g roštěnce
| 4-5 lžic Progast tekuté olejové marinády Texas
| 100 g žampionů
| 100 g šunky
| 1 cibule
| 50 g másla
| 50 g strouhanky
| 2 vejce
Postup přípravy receptu Plněný marinovaný roštěnec:
Roštěnec očistíme a vytvoříme v něm kapsu. Cibuli krátce orestujeme na másle, přidáme nakrájené žampiony, šunku, strouhanku a nazávěr přidáme vajíčka. Směsí naplníme kapsu vytvořenou v mase. Otvor spíchneme párátkem nebo špejlí a takto připravenou kapsu potřeme z obou stran marinádou Texas a necháme minimálně 30 minut odležet. Maso zprudka opečeme na pánvi a pak dopečeme v troubě asi 45 minut (maso má být ve středu u nádivky růžové).
Fotky receptu Plněný marinovaný roštěnec:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!