Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.07. 2025
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný marinovaný roštěnec

fotka Plněný marinovaný roštěnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněný marinovaný roštěnec:

800 g roštěnce  | 4-5 lžic Progast tekuté olejové marinády Texas  | 100 g žampionů  | 100 g šunky  | 1 cibule  | 50 g másla  | 50 g strouhanky  | 2 vejce

Postup přípravy receptu Plněný marinovaný roštěnec:

Roštěnec očistíme a vytvoříme v něm kapsu. Cibuli krátce orestujeme na másle, přidáme nakrájené žampiony, šunku, strouhanku a nazávěr přidáme vajíčka. Směsí naplníme kapsu vytvořenou v mase. Otvor spíchneme párátkem nebo špejlí a takto připravenou kapsu potřeme z obou stran marinádou Texas a necháme minimálně 30 minut odležet. Maso zprudka opečeme na pánvi a pak dopečeme v troubě asi 45 minut (maso má být ve středu u nádivky růžové).


Fotky receptu Plněný marinovaný roštěnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný marinovaný roštěnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles