Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 23.11. 2025
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný patison s mletým masem

fotka Plněný patison s mletým masem
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Plněný patison s mletým masem:

3 patizony  | 1 cibule  | 200-300 g mletého masa  | 1 vejce  | 1 houska  |  sůl  |  pepř  |  tuk  | 4 rajčata  | 1 šlehačka  |  hladká mouka  |  studená voda  |  čerstvá petrželka  |  pažitka  | 150 g ementálu

Postup přípravy receptu Plněný patison s mletým masem:

Patison omyjeme, podélně rozpůlíme, vydlabeme dužinu, nadrobno ji nasekáme. Nakrájíme cibuli na kostičky a smicháme s mletým masem, dužinou, vejcem a namočenou a vymačkanou houskou, směs osolíme a opepříme, naplníme jí patison a na tuku opečeme. K patisonům přidáme v horké vodě spařená a oloupaná rajčata, zalijeme šlehačkou a dusíme doměkka. Patisony vyjmeme, šťávu zahustíme hladkou moukou s trochou vody, dochutíme solí, přidáme nakrájenou petrželku a pažitku. Patisony vložíme zpět do omáčky, posypeme nastrouhaným ementálem a pečeme cca 40 min v elek. troubě při 200-225 st., v plynové st.4-5, 10 min.


Fotky receptu Plněný patison s mletým masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný patison s mletým masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !