Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 25.02. 2025
Dnes má svátek Liliana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Plněný vepřový bok

fotka Plněný vepřový bok
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Plněný vepřový bok:

1 kg vepřového bůčku (nejlépe špička)  |  sůl  |  kmín  | 1 lžička hořčice  | náplň:  | 4 vejce  | 1 lžíce másla  | 100 g anglické slaniny  | 4 žampiony  | 1 červená paprika  | 1 lahůdková cibulka  |  sůl  |  pepř  |  italské koření

Postup přípravy receptu Plněný vepřový bok:

Vepřový bok opláchneme, osušíme a uprostřed ostrým nožem vytvoříme kapsu. Vymažeme ji hořčicí. Na másle rozškvažíme slaninu, žampiony, vejce a vše osolíme.
Přidáme pokrájenou červenou papriku, nakrájenou cibulku, italské koření a pepř. Kapsu naplníme a kovovou jehlicí uzavřeme.
Dáme do pekáčku kůží dolů, podlijeme a posypeme kmínem. Pečeme a stále podléváme. Měkké maso obrátíme a kůži pokrájíme na kostičky, aby se propekla.



Fotky receptu Plněný vepřový bok:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Plněný vepřový bok
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !