Použité suroviny receptu Plody moře s krémem z chilli a kokosu:
400 - 600 g syrových krevet
| 2 malé filety tresky
| 2 - 3 lžíce oleje Olivado Gold s příchutí chilli a černého pepře
| 1 vrchovatá lžička rozlisovaného česneku
| 1 lžíce drceného zázvoru
| strouhaná kůra a šťáva z 1 citronu
| 1/3 hrnku kokosového mléka
| 3 lžíce koriandru
| jako příloha rýže
| na ozdobu citron
Postup přípravy receptu Plody moře s krémem z chilli a kokosu:
Nakrájejte filety na větší kousky. Do velké mísy dejte všechny ingredience kromě filet a smíchejte je. Poté přidejte rybu a míchejte tak dlouho, až budou ryba i krevety důkladně pokryty a nasáknuty danou směsí. Uvařte dostatek rýže pro 4 - 6 osob. Celý obsah mísy nalijte na velkou pánev, přiveďte k varu, stáhněte teplotu a pečte na mírném ohni dokud nebudou krevety hotové, sundejte pánev z plotýnky a rybu společně s krevetami dejte na kopečky rýže. Zbylou šťávu nalijte do omáčníku a dejte na stůl. Ozdobte čtvrtkami citronu.
Fotky receptu Plody moře s krémem z chilli a kokosu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!