Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 12.02. 2025
Dnes má svátek Slavěna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Podzimní krůta s jablky

fotka Podzimní krůta s jablky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Podzimní krůta s jablky:

4 jablka  | 2 lžíce hladké mouky  | 4 krůtí řízky  | 100 g šunky  | 1/4 šálku hladké mouky  | 2 lžičky smetanového křenu  | 3 lžíce másla  |  sůl  |  tymián  |  pepř  | 250 ml jablečné šťávy  | 250 ml kysané smetany

Postup přípravy receptu Podzimní krůta s jablky:

Jablka nakrájíme na 1 cm silná kolečka a posypeme moukou. Prsa nakrájíme na řízky, vložíme mezi 2 mastné papíry nebo celofán a naklepeme. Osolíme. Zbylou mouku smícháme s tymiánem a pepřem a řízky v ní obalíme. Smažíme na másle 2 a 2 min. Do výpeku vložíme sekanou šunku a opečeme. Přilijeme jablečnou šťávu a přidáme smetanu a sůl. Vrátíme řízky asi 15 min. vaříme odkryté. Přidáme smetanový křen. Na pánev vložíme máslo a vložíme plátky jablek. Opečeme je dozlatova. Klademe na maso, poléváme šťávou a podáváme s rýží nebo bramborem.


Fotky receptu Podzimní krůta s jablky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Podzimní krůta s jablky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !