Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem

fotka Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 3

Použité suroviny receptu Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem:

200 g pohanky  | 1 jarní cibulka  | 200 g brokolice  | 100 ml kysané smetany  | 50 g tvrdého sýra  |  sušené provensálské bylinky  |  sůl  | 1/2 zeleninová kostka

Postup přípravy receptu Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem:

Pohanku připravíme podle návodu na obalu, podle toho, jaký máme druh. Brokolici rozdělíme na malé růžičky a chvilku ji povaříme v osolené vodě. V 300 ml horké vody rozpustíme půlku zeleninové kostky a přimícháme kysanou smetanu a asi lžičku provensálských bylinek.
Do vymazané zapékací misky dáme uvařenou pohanku, na to rozložíme povařené brokolicové růžičky, jemně pokrájenou jarní cibulku a vše zalijeme smetanovou směsí. Posypeme jemně nastrouhaným sýrem a dáme péci do trouby vyhřáté na 220 °C asi na 15 minut.




Fotky receptu Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pohanka zapečená s brokolicí a sýrem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !