200 g hov. svíčkové
| 200 g kuřecích stehen vykostěných
| 150 g steril. hrášku
| 4 str. česneku
| 2 rajčata
| 1 l vody
| 1 cibule
| vegeta
| sůl
| pepř
| olej na smažení
Postup přípravy receptu Polévka á-la Brazil:
Do hrnce kápneme olej. Na kousky nakrájíme hovězí i kuřecí maso.
Hovězí maso vložíme do rozpáleného oleje a zprudka orestujeme, přidáme kuřecí a orestujeme ho také.
Přidáme na kousky nakrájenou cibuli a necháme ji zrůžovět.
Mírně podlijeme vodou a přidáme na kousky nakrájená rajská jablíčka, osolíme vegetou a přidáme pepř a hrášek.
Přidáme zbytek vody a vaříme dokud hovězí maso nezměkne, nakonec vhodíme rozlisovaný česnek.
Polévku podáváme zásadně horkou.
Fotky receptu Polévka á-la Brazil:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!