150 g mrkve
| 50 g vlasových nudlí
| 1 lžíce Solčanky
| 30 g rostlinného oleje
| 30 g polohrubé mouky
| sůl
| 1,2 l vody
| 100 g tofu
| 1 lžíce petrželové natě
Postup přípravy receptu Polévka a la slepičí:
Očištěnou mrkev nastrouháme na jemném struhadle. V hrnci rozpálíme olej a mrkev osmahneme do sucha. Přidáme solčanku a mouku, zalijeme vodou. Vaříme asi 10 minut a pak zavaříme nudle. Když jsou nudle hotovy, polévku odstavíme a dochutíme solí. Přidáme petrželku a tofu nastrouhané na hrubé nudle. Necháme asi 5 minut prohřát.
Fotky receptu Polévka a la slepičí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!