Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 05.02. 2025
Dnes má svátek Dobromila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka Bujabéza

fotka Polévka Bujabéza
Vložil:
Porcí:8
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Polévka Bujabéza:

2,5 kg filetů z různých mořských ryb (můžou být zmražené)  | 250 g mražených krevet  | 1-2 pokrájené cibule  | 1 pórek  | 4 stroužky česneku  | 3-4 rajčata  | bulvu fenyklu nebo kedlubnu a několik semínek fenyklu  |  bobkový list  |  kůru z jednoho pomeranče  | 3-4 vlákna šafránu  | 100 ml bílého vína  |  sůl a pepř na dochucení  |  lístky fenyklu a tymián na ozdobu  | K PODÁVÁNÍ  | 1 bagetu  | 100 g másla rozetřeného se 2 stroužky česneku a trochou soli

Postup přípravy receptu Polévka Bujabéza:

1. Ryby zalijte třemi litry vody, uveďte do varu a pět až šest minut prudce vařte. V pánvi na oleji osmahněte jemně nakrájenou zeleninu. Po pěti minutách ji spolu s kořením a většinou pomerančové kůry přidejte do polévky. Stáhněte plamen a čtvrt hodiny vařte. Pět minut před koncem vsypte krevety a vlijte víno.
2. Maso vyjměte, rozdělte na kousky a vraťte do polévky. Ozdobte jemně pokrájenou nebo strouhanou kůrou a několika lístky bylinek.


Fotky receptu Polévka Bujabéza:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka Bujabéza
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !