Postup přípravy receptu Polévka Dračí dech:
Na rostlinném oleji orestujeme 150 g kuřecího masa, nakrájeného na tenké nudličky a česnek nakrajený na plátky. Přidáme oloupaný a na nudličky nakrájený 1 syrový brambor, kolečka bílé části pórku, kolečka karotky (karotku můžeme upravit na kytičky a to tak, že podélně vykrájíme malé výseče po straně mrkve, tak aby když se karotka krájí vznikla kytička), máčené černé čínské houby (Jidášovo ucho), zalijeme kuřecím vývarem, osolíme, přidáme podle chuti chilli a dusíme doměkka. Nakonec zvlášť uvaříme čínské skleněné nudle, vložíme do polevky s na nudličky nakrájenou červenou paprikou, přidáme na nudličky nakrájený pórek (zelenou část). Dochutíme Tabaskem a podáváme.