Vložil: | Kamika78 |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka Flamande:
500g brambor
| 250g čerstvé strouhané housky
| 1 lžíce másla
| 2 kedlubny
| 2 pórky
| 1 žloutek
| petrželová nať, pepř, sůl, voda
Postup přípravy receptu Polévka Flamande:
V tlakovém hrnci přivedeme do varu 1,5 l vody, vsypeme do ní strouhanou housku, nakrájenou zeleninu včetně brambor, pepře a soli a vaříme asi tak 20 minut. Ochladíme, hrnec otevřeme, do vzniklé polévky vmícháme rozšlehaný žloutek a máslo a přisypeme nasekanou petrželovou nať.
Fotky receptu Polévka Flamande:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!