Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polévka flamendr

fotka Polévka flamendr
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Polévka flamendr:

1 kg kysaného zelí  | 100 g sádla  | 150 g mouky  | 100 g cibule  | 400 g klobásy  | 150 g uzené slaniny  | 500 g uzeného kolena  | 500 ml kysané smetany  |  česnek  |  sůl  |  drcený kmín  |  pálivá paprika  |  rajský protlak  |  čerstvý kopr  |  papriková pasta

Postup přípravy receptu Polévka flamendr:

Kysané zelí důkladně propereme pod studenou vodou, potom vložíme do hrnce, zalijeme vodou, přidáme klobásu (po deseti minutách vaření vybereme a nakrájíme na kolečka), uzené koleno a na kostičky nakrájenou slaninu. Osolíme a vaříme doměkka.

Mezitím si připravíme světlou jíšku, kterou ochutíme drceným kmínem, utřeným česnekem, mletou paprikou a rajským protlakem. Jíškou zahustíme polévku, ze které vybereme uvařené koleno. Pokrájíme ho na malé kousky a spolu s klobásou vrátíme zpět do hrnce a chvíli ještě vaříme. Nakonec přidáme smetanu, povaříme a posypeme čerstvým koprem.


Fotky receptu Polévka flamendr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka flamendr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !