500 g skopového, hovězího, kuřecího nebo slepičího masa
| 50 g mletého kokosu
| 4 lžíce rýže
| 3 lžičky kari
| 2 cibule
| 2 lžíce kečupu
| lžička mletého pepře
| lžička tlučeného kmínu
| 1/4 l mléka
| 1/4 lžičky skořice
| 1/2 lžičky tlučeného hřebíčku
| citrón
| sůl
Postup přípravy receptu Polévka Milagutannír:
Maso nakrájíme na kousky, vložíme do vody, osolíme a vaříme. V menší nádobě uvedeme do varu mléko, šálek vody a kokos a vyvaříme asi na polovinu. Nakrájenou cibuli osmažíme na másle dozlatova. Veškeré koření, kečup a rýži přidáme do polévky a vaříme doměkka. Když je to hotovo, vlijeme kokosové mléko a osmaženou cibulku s máslem, ochutíme tenkými plátky citrónu a podáváme.
Fotky receptu Polévka Milagutannír:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!