Vložil: | postlík |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 5 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka ovarová:
2,5 kg vepřové hlavy
| 0,5 kg cibule
| česnek
| sůl
| mletý pepř
| nové koření
| polévkové koření
| majoránka
| 0,7 kg velkých krup
Postup přípravy receptu Polévka ovarová:
Očištěnou hlavu zalijeme vodou, přidáme česnek, cibuli, sůl, nové koření a uvedeme do varu. Vaříme mírným varem až do změknutí. Procedíme hustým cedníkem, ochutíme mletým pepřem, polévkovým kořením, majoránkou a solí. Maso obereme a nakrájíme na menší kousky. Kroupy opláchneme, uvaříme v mírně osolené vodě, několikrát propláchneme vodou a necháme dobře okapat. Uvařené kroupy přidáme do hotové polévky.
Fotky receptu Polévka ovarová:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!