Použité suroviny receptu Polévka s čínským zelím a lilkem:
1 velká mrkev
| ¼ malého celeru
| kousek másla
| ¼ hlávky čínského zelí
| 2 lžíce sušeného lahůdkového droždí
| sůl
| instantní rýžová krupička
| několik tenkých plátků lilku
| ½ svazku zelené petrželky
Postup přípravy receptu Polévka s čínským zelím a lilkem:
Na másle osmahneme nahrubo nastrouhanou mrkev s celerem. Zalijeme 1,5 litrem vody, přidáme pokrájené čínské zelí a vaříme doměkka. Asi v polovině vaření přidáme sušené lahůdkové droždí a rýžovou krupičku. Ke konci varu vhodíme do polévky několik tekných plátků lilku, jemně posekanou zelenou petrželku a povaříme ještě 2 minutky.
Fotky receptu Polévka s čínským zelím a lilkem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!