Použité suroviny receptu Polévka s játrovými knedlíčky z paštiky:
1 l vývaru z masa
| 100 g kořenové zeleniny
| sůl, pažitka nebo petrželová nať
| KNEDLÍČKY:
| 100 g játrové paštiky
| 1 vejci
| 3 lžíce strouhanky
| majoránka, pepř, sůl,
| 1 stroužek česneku
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Polévka s játrovými knedlíčky z paštiky:
V masovém vývaru uvaříme drobně nakrájenou nebo nastrouhanou zeleninu a zavaříme knedlíčky. Jsou hotové, když vyplavou. Dosolíme a přidáme drobně nakrájenou nať.
Příprava knedlíčků: paštiku utřeme s vejcem, přidáme strouhanou housku a ostatní přísady. Děláme knedlíčky ve velikosti ořechu a zavaříme.
Fotky receptu Polévka s játrovými knedlíčky z paštiky: