Použité suroviny receptu Polévka s krupičnou zavářkou:
3 lžíce oleje
| 1 vejce
| 1 cibule
| 1 l vody
| 3 lžíce krupice
| 1 hrst ovesných vloček
| dle chuti: sůl a koření
| 1 bujon
| dle potřeby: petrželka
Postup přípravy receptu Polévka s krupičnou zavářkou:
Cibuli očistíme na sekáme najemno. V hrnci rozehřejeme olej a osmažíme na něm cibuli. Přidáme krupičku s ovesnými vločkami a orestujeme dozlatova. Stranou si rozklepneme vejce a vidličkou jej rozšleháme. Připravíme si vroucí vodu. Do hrnce vlijeme vejce a ihned je zalijeme vroucí vodou. Polévku ochutíme bujonem, polévkovým kořením, petrželkou a podle chuti dosolíme.
Fotky receptu Polévka s krupičnou zavářkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!