Použité suroviny receptu Polévka s kuřecím masem :
kousek kuřete (malé stehýnko)
| růžička květáku
| mrkev
| 1 malý brambor
| kousek pórku
| 500 ml vody
Postup přípravy receptu Polévka s kuřecím masem :
Kuřecí maso dáme vařit do vody (vodu rozhodně nesolíme), přidáme očištěnou mrkev a pórek. Vaříme asi 45 minut, dokud není maso měkké. Poté scedíme vývar a obereme maso. Do kastrůlku dáme vývar a povaříme v něm 4 - 5 minut drobně nakrájený brambor a květák. Přidáme kousek masa a mrkvičku a rozmixujeme. Pakliže se nám zdá pyré husté, přidáme ještě trochu převařené vody a zředíme jej.
Fotky receptu Polévka s kuřecím masem :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!