Použité suroviny receptu Polévka s makaróny a hovězím masem:
750 g na kostky nakrájeného hovězího masa
| 3 ks zeleného pepře
| 2 polévkové lžíce rostlinného oleje
| 4 a 1/2 hrnku vody
| 1 plechovka omáčky na špagety
| 1 stroužek česneku, prolisovaný
| 150 g makarónů, nalámaných
| 1 rajský protlak
| černé olivy (pokud chceme)
| 1/2 hrnku nastrouhaného parmazánu
Postup přípravy receptu Polévka s makaróny a hovězím masem:
Na rostlinném oleji při střední teplotě osmahneme dohněda maso a zelený pepř. Přidáme 1 hrnek vody, omáčku na špagety a česnek a dobře mícháme, až je omáčka na špagety rozpuštěná. Přidáme zbývající vodu, makaróny a rajský protlak a vše dobře promícháme. Směs zvolna přivedeme k varu, přikryjeme a vaříme tak dlouho, až jsou makaróny hotové. Přimícháme černé olivy a polovinu parmazánu. Vaříme asi 5 minut. Přidáme zbývající parmazán a podáváme.
Fotky receptu Polévka s makaróny a hovězím masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!