Použité suroviny receptu Polévka s masovým drobením:
200 g předního hovězího masa
| 50 g sádla
| 1 cibule
| 50 g hladké mouky
| 200 ml mléka
| sůl
| mletý pepř
| 1,5 l vody
Postup přípravy receptu Polévka s masovým drobením:
Omyté maso vložíme do studené vody, uvaříme doměkka a vyjmeme. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme jemně nasekanou cibuli a krátce osmahneme. Zalijeme mlékem a rozvaříme na hustou kaši. Přilijeme vývar z masa, důkladně rozmícháme a necháme přejít varem. Uvařené maso rozemeleme, vložíme do polévky, osolíme a opepříme.
Fotky receptu Polévka s masovým drobením:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!