Postup přípravy receptu Polévka s masovými knedlíčky:
Umleté maso dáme do mísy, přidáme koření, víno, sójovou omáčku, sůl, Glutasol, vejce a škrob. Dobře promícháme. Mezitím dáme vařit vývar a do něho zaváříme malé masové kuličky, které Japonci tvoří tak, že do levé ruky vezmou kousek mleté směsi, zmáčknou ho, až se vytlačí z dlaně kousek masa a palcem druhé ruky ho vhodí do vývaru. My budeme knedlíčky vykrajovat ká- vovou lžičkou, vhodíme do vývaru, povaříme a pěnu sebereme. Přidáme ozdobným nožem na plátky nakrájenou mrkev a drobně nakrájený pórek. Mezitím uvaříme zvlášť rýžové nudle, které po uvaření propláchneme ve studené vodě, přecedíme, přesekáme a dáme do polévkové mísy jako vložku. Vývar dochutíme sójovou omáčkou, vínem a Glutasolem. Zdobíme přesekanou zelenou petrželovou natí.