Použité suroviny receptu Polévka s rybami a mořskými plody:
2 ks středně velké cibule nasekané nadrobno
| 2 stroužky česneku nasekané nadrobno
| 1 lžíce másla
| 800 g nakrájených konzervovaných rajčat
| 100 g čerstvých ryb a korýšů
| špetka čili
| pepř a sůl dle chuti
| čerstvá petržel
| čerstvá pažitka
Postup přípravy receptu Polévka s rybami a mořskými plody:
Ve velkém hrnci osmahneme na rozpuštěném másle cibuli a česnek. Vložíme kousky rajčat a vše přivedeme k varu. Vaříme 5 minut na mírném ohni, přidáme ryby a korýše a mírně vaříme dalších 5 minut. Přidáme petržel a pažitku, dochutíme pepřem a solí. Polévku s rybami a mořskými plody podáváme v předehřátých miskách s bílým chlebem.
Fotky receptu Polévka s rybami a mořskými plody:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!