Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Polévka s telecím masem a zeleninou

fotka Polévka s telecím masem a zeleninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Polévka s telecím masem a zeleninou:

500 g telecího karbanátku  | 2 lžíce oleje  |  sůl a pepře  | 1/8 l bílého vína  | 1/8 l pečínkové šťávy  | 1 lžička sójové omáčky,  | 1/4 l masového vývaru  | 1 bobkový list  | 1 červená paprika  | 1 pórek  | 1 květák  | 2 lžíce másla

Postup přípravy receptu Polévka s telecím masem a zeleninou:

Maso nakrájejte na 2 cm kousky. Po částech je na troše oleje důkladně ze všech stran osmahněte a vyjměte z hrnce.
Do výpeku přilejte víno, uvolněte jej ode dna, přidejte pečínkovou šťávu, sójovou omáčku, vývar a bobkový list. Nechte přejít varem.
Přidejte maso, dochuťte, pod poklicí vařte. Zeleninu očistěte a omyjte. Pórek nakrájejte na tenké kroužky, papriku na malé kostky. Květák rozeberte na jednotlivé růžičky.
Na másle poduste zeleninu v několika porcích dosklovita. Přidejte k masu, 5 minut duste, dochuťte.


Fotky receptu Polévka s telecím masem a zeleninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka s telecím masem a zeleninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !