Použité suroviny receptu Polévka s vejcem, houbami a špenátem:
50 g ucha Jidášova
| 200 g vepřové kýty
| 4 vejce
| 3 lžíce portského vína
| 1 lžička glutasolu
| 1 l kuřecího vývaru
| 50 g pórku
| hrst špenátu
| pažitka, sůl
Postup přípravy receptu Polévka s vejcem, houbami a špenátem:
Vepřové maso rozkrájíme na tenké plátky a vložíme do vroucího vývaru spolu s vínem, glutasolem a špetkou soli. Vaříme asi 5 minut, pěnu sebereme, přidáme drobně rozkrájené houby a pórek, listy špenátu a krátce povaříme. Nakonec přilijeme rozšlehaná vejce a okořeníme pažitkou. Hned podáváme.
Fotky receptu Polévka s vejcem, houbami a špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!