Použité suroviny receptu Polévka se žampióny, těstovinami a sýrem:
1 l slepičího vývaru
| 1 balíček mražené zeleninové směsi
| 1 menší pórek
| 1 malá plechovka žampiónů
| 2 stroužky česneku
| sůl
| 100 g drobných těstovin
| zelená petrželka
| 80 g tvrdého sýra
Postup přípravy receptu Polévka se žampióny, těstovinami a sýrem:
Do vroucího vývaru nasypeme mraženou zeleninu, osolíme a mírným varem vaříme 5 minut. Pórek nakrájíme na tenká kolečka a přidáme ho do polévky. Přidáme žampióny i s nálevem, prolisovaný česnek, drobné těstovinky a vše vaříme ještě 20 minut. Hotovou polévku podáváme posypanou nastrouhaným sýrem a nadrobno pokrájenou petrželovou natí.
Fotky receptu Polévka se žampióny, těstovinami a sýrem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!