Vložil: | Curdibilka |
Porcí: | 5 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka tukožroutka:
1 oranžová paprika
| 1 masox
| 5 tvrdších rajčat
| 1 hlávka bílého zelí
| 1 zeleninový bujón
| 1 lžička kari
| 1 svazek kadeřavé petrželky
| 6 větších cibulí
| 2 zelené papriky
| sůl
Postup přípravy receptu Polévka tukožroutka:
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Papriku také nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo. Zelí buď nakrouháme nebo nakrájíme (bez tvrdých žeber) na nudličky.
Veškerou zeleninu dáme do hrnce, zalijeme vodou, aby byla ponořena a ještě 1 cm nad. Přidáme bujón i masox, kari i sůl a vaříme do změknutí zeleniny.
Před podáváním sypeme polévku tukožroutku sekanou petrželkou.
Fotky receptu Polévka tukožroutka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!