0,5 dl smetany ke šlehání
| 50 g másla
| 1 l hovězího vývaru
| 30 g kečupu
| 50 g hladké mouky
| sůl
| 1 dl sladké smetany
| 5 ks rajčat
| 50 g vařené rýže
| pepř
Postup přípravy receptu Polévka z Andalusie:
Z másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem, rozšleháme, přidáme kečup, sůl a celý pepř. Vše dobře povaříme, pak přecedíme a zjemníme smetanou.
Na másle podusíme na kostičky nakrájená a oloupaná rajčata. Přidáme je společně s vařenou rýží do polévky.
Před podáváním polévku ozdobíme ušlehanou šlehačkou.
Fotky receptu Polévka z Andalusie:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!