Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 11.02. 2025
Dnes má svátek Božena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z drůbežích jater

fotka Polévka z drůbežích jater
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Polévka z drůbežích jater:

400 g drůbežích jater  | 1 malá cibule  | 200 g kořenové zeleniny  | 2 lžíce světlé jíšky  | 1 špetku černého mletého pepře  | 1 lžíce polévkového koření  | 1 velká brambora  | 2 lžíce tuku

Postup přípravy receptu Polévka z drůbežích jater:

Cibuli nakrájíme na jemno a necháme na tuku zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájená játra, osmažíme je a zalijeme vodou. Přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a na kostičky nakrájenou bramboru. Vše uvaříme do měkka a na závěr přisypeme pepř a polévkové koření a přidáme jíšku. Krátce povaříme, aby se jíška rozpustila a případně ještě dochutíme solí.


Fotky receptu Polévka z drůbežích jater:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z drůbežích jater
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !