Vložil: | Čajčkus |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka z drůbežích jater:
400 g drůbežích jater
| 1 malá cibule
| 200 g kořenové zeleniny
| 2 lžíce světlé jíšky
| 1 špetku černého mletého pepře
| 1 lžíce polévkového koření
| 1 velká brambora
| 2 lžíce tuku
Postup přípravy receptu Polévka z drůbežích jater:
Cibuli nakrájíme na jemno a necháme na tuku zesklovatět. Pak přidáme na kostičky nakrájená játra, osmažíme je a zalijeme vodou. Přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a na kostičky nakrájenou bramboru. Vše uvaříme do měkka a na závěr přisypeme pepř a polévkové koření a přidáme jíšku. Krátce povaříme, aby se jíška rozpustila a případně ještě dochutíme solí.
Fotky receptu Polévka z drůbežích jater:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!