Použité suroviny receptu Polévka z kostí ze zvěřiny:
1,5 l vody
| 1 kg čerstvých kostí (ze srnce, kančí nebo jelení)
| 1,5 g soli
| 1 ks menší cibule
| 1 ks střední mrkve
| 1 ks střední petržele
| 1/2 ks menšího celeru
| dle chuti: kmín
Postup přípravy receptu Polévka z kostí ze zvěřiny:
Čerstvé kosti (srnčí, kančí, jelení) přesekneme na několik menších kousků. Omyjeme a dáme vařit do slané vody spolu s nakrájenou kořenovou zeleninou, cibulí a kmínem. Vyvařené kosti vybereme, polévku scedíme, aby v ní nezůstaly úlomky kostí a zavaříme jako hovězí nebo normální polévku z kostí.
Fotky receptu Polévka z kostí ze zvěřiny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!