Použité suroviny receptu Polévka z krůtích drobů s rýží:
droby z 1 krůty
| 10 g sádla
| 1 cibule
| 150 g kořenové zeleniny
| 50 g rýže
| sůl
| pepř
| 1,5 l vody
| 1 lžíce petrželky
Postup přípravy receptu Polévka z krůtích drobů s rýží:
Do studené vody vložíme oprané droby a zvolna vaříme asi 30 minut. Drobně nakrájenou zeleninu s jemně nasekanou cibulí osmahneme na sádle a přidáme do polévky. Osolíme, opepříme a dál zvolna vaříme do změknutí drobů. Uvařené droby po vyjmutí obereme a obrané maso pokrájíme. Do polévky nasypeme rýži a po jejím uvaření vložíme zpět pokrájené maso. Polévku dochutíme petrželkou a dle potřeby ještě dosolíme.
Fotky receptu Polévka z krůtích drobů s rýží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!