Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z krůtího masa

fotka Polévka z krůtího masa
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Polévka z krůtího masa:

300 g krůtího masa a kosti na polévku  |  nové koření  |  pepř  |  bobkový list  |  sůl  |  kořenová zelenina  |  zelená petrželka  |  česnek  |  cibule  |  nočky  | 1 vejce

Postup přípravy receptu Polévka z krůtího masa:

Maso uvaříme, přidáme sůl, bobkový list, nové koření, pepř a cibuli. Vývar přecedíme do předem orestavané zeleniny a povaříme.
Na závěr dochutíme vegetou bez glutamátu a nakrájeným česnekem a krátce povaříme. Do hotové polévky přidáme hodně nakrájené čerstvé petrželové a celerové natě.
Vývar je dobrý s nudlemi, opečenými kostičkami chleba nebo s vaječnými nočky, které připravíme takto: rozpustíme máslo, zasypeme hladkou moukou a uděláme jíšku, kterou necháme zezlátnout. V hrnku rozkvedláme vajíčko a spojíme s jíškou, dokud nevytvoříme tužší těsto. Z něj odkrajujeme nočky a házíme je do vroucího vývaru. Vše je hotové, když nočky vyplavou.


Fotky receptu Polévka z krůtího masa:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z krůtího masa
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !