Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 01.12. 2025
Dnes má svátek Iva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z kysaného zelí s hovězím masem

fotka Polévka z kysaného zelí s hovězím masem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Polévka z kysaného zelí s hovězím masem:

300 g předního hovězího masa s kostí  | 30 g slaniny  | 1 lžíce oleje  | 1 cibule  |  mletá sladká paprika  | 1 l vývaru  | 250 g kysaného zelí  |  sůl  | 1 zelená paprika  | 2 nakyslá jablka

Postup přípravy receptu Polévka z kysaného zelí s hovězím masem:

Maso vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme v oleji. Vložíme maso, prudce opečeme, vedle masa osmahneme na plátky nakrájenou cibuli a mletou papriku. Přidáme pokrájené zelí a s masem podusíme. Zalijeme procezeným vývarem, osolíme a vaříme, až je maso i zelí měkké. Krátce před koncem varu přidáme na nudličky nakrájenou očištěnou papriku a asi deset minut vaříme. Nakonec přidáme omytá, na plátky nakrájená jablka bez jádřinců a vaříme ještě dalších deset minut na velmi mírném ohni. Hotovou polévku podle chuti osolíme.


Fotky receptu Polévka z kysaného zelí s hovězím masem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z kysaného zelí s hovězím masem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !