Použité suroviny receptu Polévka z řapíkatého celeru:
600 ml zeleninového vývaru
| 1 malý svazek celerových řapíků
| 1 cibule
| 4 brambory
| 100 ml zakysané smetany
Postup přípravy receptu Polévka z řapíkatého celeru:
Vývar uvedeme do varu. Omyjeme a očistíme celer a pokrájíme ho na proužky. Celerové listy hrubě posekáme a uschováme na později. Oloupeme a pokrájíme cibuli. Oloupeme brambory a pokrájíme je na plátky. Zeleninu vložíme do vývaru a necháme asi 15 minut změknout. Brambory lžící rozmačkáme na kaši. Přidáme smetanu a ochutíme podle potřeby solí. Posypeme lístky celeru.
Fotky receptu Polévka z řapíkatého celeru:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!