Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 30.04. 2025
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z řeřich

fotka Polévka z řeřich
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Polévka z řeřich:

700 ml slepičiho vývaru  | 200 ml mléka  | 100 g řeřich  | 2 ks brambory  | 1 ks cibuli  | 30 g másla  | 1 ks bobkový list  |  smetana na zdobení  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Polévka z řeřich:

Ve velkém hrnci rozpusťte máslo, přidejte nadrobno nasekanou cibuli a na mírném ohni ji za stálého míchání pomalu zpěňte a smažte, dokud nezměkne. Brambory očistěte a nakrájejte na kostky. Z řeřichy odstraňte stonky. K cibuli přidejte brambory a řeřichu. Duste na másle za stálého míchání dalších 5 min. Přilijte vývar a mléko, přidejte bobkový list a podle chuti osolte a opepřete. Polévku přiveďte k varu, přikryjte a na mírném ohni vařte asi 10 minut, dokud brambory nezměknou. Z polévky odstraňte bobkový list, rozmixujte ji a přelijte zpět do hrnce, prohřejte a podle chuti přidejte sůl a pepř. Polévku z řeřich podávejte ozdobenou smetanou.


Fotky receptu Polévka z řeřich:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z řeřich
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !