Použité suroviny receptu Polévka z rybího filé s rýží a rajčaty:
400 g rybího filé
| 400 g sterilovaných krájených rajčat
| 1 malá mrkev
| 1 malý kousek celeru
| 1 cibule
| 50 g rýže parboiled
| dle potřeby: kousek másla
| dle chuti: citrónová šťáva
| dle chuti: zelená petrželka
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Polévka z rybího filé s rýží a rajčaty:
Na másle osmahneme na kousky nakrájené rybí filé, přidáme jemně pokrájenou cibuli a krájená rajčata. Zalijeme 1,5 litrem vody, přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev s celerem, rýži a vaříme na mírném plameni doměkka. Polévku dochutíme solí a troškou citrónové šťávy. Nakonec vmícháme jemně posekanou zelenou petrželku a můžeme podávat.
Fotky receptu Polévka z rybího filé s rýží a rajčaty:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!