Použité suroviny receptu Polévka z vepřového srdce:
250 g vepřového srdce
| 1 a 1/2 litru vody
| sůl
| 150 g kořenové zeleniny
| 20 g cibule
| 20 g másla
| jíška
| zelená petržel
| 50 g polévkových nudlí
| maggi
Postup přípravy receptu Polévka z vepřového srdce:
Očištěné vepřové srdce vložíme do odměřené osolené studené vody na polévku a vaříme. Kořenovou zeleninu očistíme, opereme, nakrájíme na drobné kostičky a na másle dorůžova osmažíme s jemně nakrájenou cibulkou. Vše přidáme k srdci a povaříme. Vyndáme měkké srdce, nakrájíme ho kostičky, polévku zahustíme jíškou a srdce vložíme zpět. Před podáváním přidáme petrželku, několik kapek Maggi a uvařené polévkové nudle.
Fotky receptu Polévka z vepřového srdce:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!