Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z volské oháňky

fotka Polévka z volské oháňky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Polévka z volské oháňky:

1 ks středně velká volská oháňka  | 2 ks malé vodnice  | 2 ks mrkve  | 2 ks cibule  | 4 ks vnější řapíky celeru (kousek bulky celeru)  | 2 l studené vody  | 1 špetka tymiánu  | 1 bobkový list  | dle chuti: mletý pepř  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Polévka z volské oháňky:

Z oháňky odstraníme lůj a vytavíme jej, nasekáme na kousky, opláchneme, osušíme a rychle opečeme na vytaveném loji. Oháňku zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, mletý pepř, petrželku, bobkový list, tymián, vše přihřejeme k varu a dále vaříme na velmi mírném ohni, až maso změkne. Ke konci zeleniny přidáme zeleninu nakrájenou na kostičky. Větší kousky masa podáváme se zeleninou jako samostatný chod a menší kousky masa vykostíme a podáváme v polévce, kterou jsme odmastili a z níž jsme odstranili petrželku a bobkový list.



Fotky receptu Polévka z volské oháňky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polévka z volské oháňky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !